Kemikál Stopsó 1L

7 490 Ft
Egység ár:
7 490,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
3 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Alapozóinkat kizárólag személyesen, Nyíregyháza-Oroson, a Nyíregyházi út 19. szám alatt található üzletünkben veheted át! Megértésedet köszönjük!




Színtelen, sűrűn folyó, vízzel minden arányban elegyedő maró hatású oldat. Tégla, vakolat és betonfelületek kivirágzását gátolja, a sók felületre jutását megakadályozza azáltal, hogy a pórusos szerkezetben jelenlévő oldott sókkal – azok mozgásirányával szemben – kémiai záróréteget alakít ki. Jelentősen megnöveli a kezelt felület kéménységét, ezért felületszilárdításra is kiválóan alkalmazható.




Alkalmazási terület

Nyers, kizsaluzott beton, szikkadt habarcs és régi sókivirágzásos felületeken (tégla, vakolat vagy beton) egyaránt alkalmazható.




Felhasználás

A STOPSÓ-t 3,5-5-szörös mennyiségű ionmentes (vagy desztillált) vízzel hígítva kell használni. A kezelendő felületet a laza részektől, portól előzetesen meg kell tisztítani. A munkabiztonsági előírások betartása mellett felhordása célszerűen ecseteléssel történhet. Fémnyelű szerszámok és fémeszközök (kivéve korrózióálló acél) használatát kerüljük!
Alkalmazása előtt a felület szívóképességének megállapítására kis területen próbafelhordást célszerű végezni, mert túladagolás esetén a felületen fehér elszíneződés jelentkezhet. A fehér foltosodás a kezelés/beszívódás utáni vizes lemosással, vagy átfestéssel megszüntethető.




Anyagszükséglet

40-50 g tömény oldat/m2 (150-250 g/m2 hígított anyag)
Erősen porózus felületre több, tömör falszerkezet esetén kevesebb anyag felhordását javasoljuk.
Amennyiben esztétikailag igényesebb, nagy látszó felületeket kell kezelni és a próbafelhordás során esetleg nem kívánatos elszíneződés mutatkozik, a teljes felület kezelése, illetve az ehhez szükséges mennyiségű STOPSÓ megvásárlása előtt célszerű a gyártóval konzultálni.




Egészség- és környezetevédelem

A szer erősen savas kémhatása miatt, felhasználáskor fokozott gondossággal kell eljárni. A bőrrel történő érintkezés és a szembe jutás megakadályozására saválló védőkesztyű, arcvédő, zárt munkaruha és saválló védőkötény viselése kötelező! A szennyezett eszközöket, a kiürült göngyöleget, illetve a kifolyt anyagot gyengén lúgos oldattal (pl. nátriumhidrogénkarbonát) kell semlegesíteni.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Kemikál
.Terméktípus Stopsók
Kiszerelés 1000 ml
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!